Dag 6

Vanmorgen rustig en heerlijk ontbeten, daarna langzaam inpakken en door. We zijn van de tolwegen weg gebleven, en over de Toscaanse binnenwegen naar La Spezia gereden. De bedoeling was om naar het gehuurde appartement te rijden, daar een parkeerplek zoeken, en dan naar het station te lopen om een tweedaagse Cinque Terre Train kaart te kopen. Want inchecken in het appartement zou pas om 3 uur kunnen. Wat schetst onze verbazing als ik een appje krijg dat het appartement gereed is, en als we erin willen dan kan dat. Dus eerst maar ingechecked, en daarna de treinkaart opgehaald. Vervolgens hebben we lekker niets gedaan tot aan half zeven. Toen hebben we de trein naar Manorola genomen. Dit is een van de vijf dorpjes binnen Cinque Terre. Hier hebben we op de zonsondergang gewacht, een beetje door het dorpje geslenterd, een ijsje gegeten, en uiteindelijk weer terug naar het appartement. Morgen gaan we alle dorpjes bezoeken.

Video van de Dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 6

  1. Machteld Wouda schreef:

    Cinque terre is ook geweldig! Die kleuren!!

Reacties zijn gesloten.