Dag 3

In tegenstelling tot waarmee ik gisteren afsloot hebben we het vandaag toch andersom gedaan. Ik zal uitleggen waarom. Na een prima ontbijt, waar niets aan ontbrak, zijn we om half negen gaan rijden, aangezien het drieƫnhalf uur rijden was naar Madonna del Ghisallo waren we er om 12 uur. Voor de sportliefhebber, die we allebei zijn, is dit een echt pareltje. Het kerkje is een bedevaartsoord voor wielrenners, en in het kerkje, en in het museum ernaast staan en hangen fietsen en kampioenstruien van alle Grote wielrenners, man en vrouw. We hebben hier een klein uurtje zoekgebracht, en zijn na een snelle lunch op weg gegaan naar Milaan, voor het laatste avondmaal. Kaartjes en toegang tot de ZTL zone van Milaan waren geregeld, maar ter plaatse konden we helaas geen goede parkeerplek vinden. En dus besloten we dit hoogtepunt toch maar over te slaan en door te rijden. Aangezien we op die manier eigenlijk twee uur tijd wonnen was het een snelle en simpele beslissing om in een keer door te rijden naar San Marino. het was even doorzetten maar de moeite waard. We hebben nu een schitterende Bed en Breakfast met zwembad voor de komende twee dagen. Wat covid maatregelen betreft vandaag een nieuwe ervaring, bij het wielermuseum werd onze temperatuur gemeten.

Video van de Dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

3 reacties op Dag 3

  1. Machteld Wouda schreef:

    Prachtig paradijs! šŸ¤©

  2. Machteld Wouda schreef:

    B&B zou ook La dolce Farniente kunnen heten, heerlijke plek!

Reacties zijn gesloten.