Dag 4

Vandaag een heerlijke rustige dag. We zijn ‘s morgens met de funicular naar het oude stadje San Marino gegaan, deze ligt boven op een berg, is ommuurd en heeft schitterende oude poorten en wachttorens. Heerlijk rondgeslenterd, en na de middag zijn we via een supermarkt waar we onze lunch en diner gehaald hebben, weer richting B&B gegaan. Want wat blijkt, het is niet alleen een prachtige B&B, maar we hebben het hele huis, inclusief woonkamer en keuken voor ons zelf. Dus hebben we vandaag zelf ons diner bereid. En tussen die boodschappen en het diner is de dag samen te vatten in een paar steekwoorden; zwembad, ligstoel, leesboek, zon.
Geen specifieke coronamaatregelen ervaren vandaag.

Video van de Dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dag 4

  1. Machteld Wouda schreef:

    Mooi mooi mooi, heerlijke plek voor jullie!

Reacties zijn gesloten.