Dag 11

Het begin van het einde … we hebben besloten dat vandaag de laatste vakantiedag is. Morgen rijden we naar huis. Met alle coronaontwikkelingen in Frankrijk, maar ook Nederland, zei Margreet het goed: de grond wordt te heet onder de voeten. Toch zijn we vandaag nog wel naar de Elzas gereden, specifieker naar Colmar en Riquewihr. Respectievelijk een mooie stad en een prachtig dorpje. Daarna zijn we doorgereden naar Amnéville, zo’n 15 kilometer boven Metz, en ongeveer 50 kilometer onder Luxemburg. En daar vandaan gaan we morgen rustig op huis aan. Het was toch, al met al, een mooie, bijzondere vakantie. We hebben van elk moment genoten, en wisten dat corona ons op de hielen zat. Wel weer bijzonder dat we het enige hotel dat we 2 dagen in het voren reserveerden moesten annuleren door Corona. Degene op L’Alpe d’Huez. We hopen dat jullie ook weer met plezier met ons mee zijn gereisd.

Video van de Dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dag 11

  1. Paul Kessels schreef:

    Het ziet er mooi uit daar en ook nog een stukje van De Tour gezien.

Reacties zijn gesloten.