Dag 6 – Timişoara

Vanmorgen vroeg op, want er wacht een rit van drieënhalf uur, en zoals gezegd, Roemenië kent een uur tijdsverschil met de rest van West Europa. Helaas is het vandaag de gehele dag regenachtig. Zowel onderweg, als de eerste twee uur in Timişoara valt de regen met bakken uit de hemel. Daarom rijden we eerst naar de Iulius Town Mall, de grootste Roemeense mall buiten Boekarest, en brengen daar een flinke tijd zoet. Daarna toch richting het hotel en inchecken. Dat kost wel even moeite, we doen twintig minuten over tweeënhalf kilometer. Aangekomen en ingechecked is de regen aanmerkelijk afgenomen dus kunnen we een wandeling door het oude deel van de stad maken. We hebben om half zes met een collega van Bene afgesproken op het centrale plein. En dineren daarna heerlijk Italiaans bij een van de vele fantastische restaurants in deze stad. De video van de dag beschrijft wat we allebei hopen, dat dat wat vandaag viel, morgen niet meer kan vallen.

De video van de dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 6 – Timişoara

  1. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Geweldig toepasselijk nummer! Wederom mooie plaatjes hoor 🤩

Reacties zijn gesloten.