Dag 1

Na een voorspoedige reis en dito incheckprocedure zaten we bij gate C13 te wachten op vertrek. Veertig minuten voor het zover was werden we doorverwezen naar gate C22. Waar we tien minuten later te horen kregen dat vlucht HV6411 naar Napels pas om 14:30 zou vertrekken. Uiteindelijk werd dat tien over drie. Gelukkig kon de chauffeur de gashendel wel vinden, zodat we er twee uur over deden. Maar al met al, met taxien, koffers halen en ook de huurauto, kwamen we om half zeven bij het vliegveld weg. Weg naar de eerste B&B was gemakkelijk, en dus stonden we daar om zeven uur voor de deur. Na het inchecken gevraagd waar we in de buurt iets simpels konden eten, en ze verwees ons naar La Casa di Amelia. Geen woord over gelogen. Heerlijke simpele kaart, en de lekkerste gerechten. Dus nu uitbuiken, bijkomen en dan morgen de eerste dingen doen. De Vesuvius beklimmen, naar Pompeï, en stukje langs de Amalfi kust rijden. Tot morgen.

Temperatuur vandaag in Napels 30 graden.

Song van de dag, we zitten met de B&B op de flanken van de Vesuvius, dus:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.