De eerste voorbereidingen

Daar zijn we weer! Na alle eerdere blogs over onze trips ook dit jaar een site waar we onze wederwaardigheden gaan posten. De reis gaat dit jaar naar Zuid-Italië, om preciezer te zijn, we vliegen naar Napels, zijn daar, en in de omgeving, twee dagen, nemen dan de boot naar Sicilië, en rijden in tien dagen van Sicilië via Calabrië weer terug naar Napels. Ook een dagje naar Malta zit in de plannen opgenomen.

Dit bericht is geplaatst in Voorbereidingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op De eerste voorbereidingen

  1. Machteld schreef:

    Prachtige reis, Malta is erg leuk, een soort Texel, maar dan met (ook) hoogbouw 😉. Napels ken ik alleen uit de Napoliaanse romans van Ferrante. Heel veel plezier samen!!! En mmmm Sicilië, krijg meteen zin in Limoncello 🍹

Reacties zijn gesloten.