Dag 7 – Las Vegas

Vandaag blijven we in Las Vegas, en toch ook weer niet. En vandaag doen we rustig aan, en toch ook weer niet. We schakelen van het ene hotel, in Fremont Street, over naar het andere, een blok achter de befaamde strip. En we rijden een klein rondje. Dit rondje brengt ons naar de Hoover Dam, en daarna naar een shooting range.

Nadat we heerlijk uit hebben geslapen tot twintig over negen zijn we uit gaan checken en hebben we de auto weer voor laten rijden. Toen rustig richting Hoover dam, eerst onderweg nog even ontbijten en daarna rechttoe, rechtaan op de Dam aan. Wat een indrukwekkend bouwwerk, die je ook, zoals veelal, weer gezien moet hebben om dat te beseffen. Rustig rondgelopen daar en na een uurtje verder doorgereden Arizona in, na een kleine 30 mile heb je daar de Last Stop in Arizona before Nevada. Je kunt hier een burger eten, een helicoptervlucht over de Grand Canyon maken, een auto opblazen, en ook met een machinegun, of, zoals wij gedaan hebben met handguns, schieten. Een ervaring die we niet hadden willen missen. We werden ontvangen door Erik, die met ons doornam welke wapens we wilden gebruiken, en echt, dat gaat je voorstellingsvermogen te boven wat mogelijk is, daarna de security regels met ons doornam en vervolgens ons naar de shooting range bracht waar we nog extra security regels uitgelegd kregen. Bene schoot met een Smith & Wesson .500, en Margreet met een .22 en een 9 millimeter revolver. De .22 had een geluidsdemper. Zoals gezegd, de reden om te schieten was puur een keer ervaren hoe dat voelt, en geloof me, het is een grandioze ervaring. Na de shooting range zijn we rustig naar het volgende hotel gereden, waar we net na vier uur aankwamen. Tussendoor nog even de geijkte foto’s van het Welcome to Las Vegas sign gemaakt. In het hotel hebben we rustig een wasje gedraaid, en ‘s avonds hebben we ons ondergedompeld in het licht en geluids geweld van de Las Vegas Strip.

Het is nog wel even het vermelden waard dat de huidige temperaturen zelfs voor deze streken, voor deze periode, hoog zijn.

Voor de liefhebber, het eerste wat we morgen gaan doen is ons na exact 19 jaar opnieuw laten trouwen door Elvis. Je kunt dit live op facebook volgen op https://www.facebook.com/gracelandchapel. Dat is om 9:30 hier, dat betekent om 18:30 uur in Nederland.

Afgelegde miles \ kilometers: 116 mile \ 187 kilometer. (de standen gisteren zijn ook weer bijgewerkt)

Temperatuur: 40 gr. C.

De video van de dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

EÊn reactie op Dag 7 – Las Vegas

  1. Agina van Velzen schreef:

    Het ziet er allemaal indrukwekkend uit.
    Gefeliciteerd met jullie trouwdag, geniet van de plechtigheid met Elvis.
    Wij zijn erbij, op afstand 😘😘😘

Reacties zijn gesloten.