Dag 14 – Grand Canyon – Los Angeles

We sloten de avond heerlijk af bij het Hard Rock Café Hollywood, het 29e hard rock café op de lijst.

Ik hoor jullie denken, Hollywood,dat is toch Los Angeles??? Ja, dat klopt, we zijn in Los Angeles. Hoe dat komt? Lees verder en je zult het ontdekken.

Vanmorgen om zes uur ging de wekker, nog even een paar sunrise foto’s van de south rim, normale ochtend zaken, en toen om zeven uur uitchecken en in de auto. Dat betekende dat we om half acht het park uitreden en op weg konden naar in elk geval Route 66, en dan zouden we wel verder kijken hoe en wat verder. Dus waren we om 10 uur bij Seligman om de historic route 66 op te rijden, na eerst nog even iets te eten en drinken bij het begin te hebben verorderd. Vervolgens de route gereden, het was heerlijk rustig, bijna geen tegemoetkomend verkeer, heel weinig verkeer voor ons, en al helemaal, tegen de verwachting in, geen bikers in wat voor hoedanigheid dan ook. Enfin na Hackberry, Kingman en nog wat kleine plaatsen kwam dan het echte werk, de historic route 66 over de Sitgreaves Pass, en dan Oatman. Een klein dorpje dat het historic nog in alle porien heeft zitten. Het is heerlijk over de top, en juist daardoor het bezoeken meer dan waard. Oude houten gebouwen, ezels die gewoon midden op de weg tussen het verkeer lopen, alles is gericht op historic. En toen troffen we ook nog een shootout show, die dagelijks om noon (12 uur ‘s middags) en kwart over twee wordt gehouden. Daarna nog even het restaurant in voor een lunch, en toen keken Margreet en ik elkaar aan met een blik van, het is nu één uur, we kunnen nog vier uur rijden op weg naar Palm Springs, of we gaan voor de bek op ‘t stuur scenario, wat betekent dat we nog even vijf uur over de Interstate doorgaan, elkaar afwisselend, maar dan zijn we al wel in Los Angeles, en hebben we morgen geen gedoe, en kunnen heerlijk rustig opstarten. En dat is waarom we vanavond bij hard rock café Hollywood zaten te eten.

Gereden miles \ kilometers: 525 miles \ 845 kilometer

Temperatuur: 13 graden ‘s ochtends Grand Canyon, 44 graden ‘s middags Oatman, 26 graden ‘s avonds Los Angeles

Video van de dag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 14 – Grand Canyon – Los Angeles

  1. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Fantastische uitzichten weer. Ik geniet er echt van! Thanxxxx. En dan Born to be wild….. heeeeerlijk. Xxxx M.

Reacties zijn gesloten.