Dag 1 – We zijn onderweg

Vanmorgen om kwart voor zes ging de wekker, want om zeven uur wilden we, nou ja Bene, in de auto zitten, richting Schiphol. Na een rustige rit waren we, als gepland, om negen uur bij de Park & Travel van Schiphol. Klein stukje met de bus nog en aansluiten bij het koffers inchecken, achteraf de enige plek waar we ongeveer drie kwartier nodig hadden, daarna in 2 minuten door de security, en in 5 minuten langs de douane. Nog even een Starbucks, beetje winkelen, en op naar de gate. Geheel volgens planning van de KLM vertrok het vliegtuig om 12:35 bij de gate. Maar dan nog 15 minuten taxiën naar de Polderbaan, en jawel, take-off.

In het vliegtuig is, naast de door ons zelf meegenomen films, series en muziek, ook weer genoeg te zien op het inflight entertainment zelf. Zoals de Wilde Stad, die we gemist hadden in de bioscoop en mooi nu in konden halen. En toen werd Margreet na zo’n drie uur vliegen door de stewardessen verrast met een prosecco, ook voor Bene, zakjes nootjes, een stukje chocola en een heel leuk kaartje met de felicitaties van de gehele crew. Enorm leuk. De verdere vlucht ging ook zeer voorspoedig en om kwart voor drie verlieten we het vliegtuig om om half vier in de trein naar downtown San Francisco te stappen, na een zeer voorspoedige afhandeling door Border Security.

Na te hebben ingechecked bij het hotel, en de eerste opstartprobleempjes, geen of slecht internet, geen ATM kunnen vinden, zijn we dan toch op pad gegaan voor de eerste aankopen, een Sim kaartje voor de data, een koeltas voor onderweg, helaas, die was niet leverbaar (het model dat we in gedachten hadden), dus daar moeten we even verder naar kijken. Vervolgens op naar het Hard Rock café en onze vakantie is echt begonnen.

Wel uiteraard de video van de dag, die is natuurlijk van:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

2 reacties op Dag 1 – We zijn onderweg

  1. Hans schreef:

    Nog gefeliciteerd beiden dan Bene 😉 Leuk verjaardag tripje….

  2. Agina van Velzen schreef:

    Ben je weer lekker verwend Margreet!!

Reacties zijn gesloten.