Dag 13

Naar wat eerst een verloren dag leek werd het op het op het eind van de dag toch een mooie dag. We vertrokken uit Aubenas met het plan langs de route du Fromage d’Auvergne een klein aantal kaasmakerijen te bezoeken. Maar helaas, slecht ingelezen, dat kan eigenlijk alleen in juli en augustus. Het is ons uiteindelijk nog gelukt om een kaaswinkel waar al deze kazen verkocht worden te bezoeken dus we hebben wel iets mee om te proeven. Daarna na kort overleg gezamenlijk besloten richting Lyon te rijden, een afwijking van het originele plan, maar de tijd is ervoor. En toen we dus ’s avonds nog even Lyon in gingen bleek het een heerlijke levendige stad waar we lekker geslenterd hebben. We zijn overigens met de metro gegaan, de eerste weer in twee jaar tijd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *