Dag 14

Omdat ons bezoek gisterenavond aan Lyon goed beviel zijn we vanmorgen na het uitchecken opnieuw richting Vieux Lyon gegaan. En bijna gelijk liepen we tegen de hop on, hop off aan. Dus weer kaartjes gekocht en ons opnieuw laten verrassen door alle bezienswaardigheden van Lyon. We zijn het er beiden over eens dat Lyon een prima citytrip stad is. Dan uiteindelijk toch maar weer in de auto en verder. Op weg naar Parijs kun je vanuit Lyon langs Nevers, en het daar vlakbij gelegen Magny-Cours. Bene had daar vanuit z’n F1 herinneringen een watertorentje dat ie elke morgen als ie z’n tent uitkroop zag. Die wou ie nog wel een keer zien. En wat bleek, het is geen watertorentje maar een herdenkingsmonument voor de Amerikanen uit de eerste wereldoorlog. Daarna weer door, en zodoende zijn we nu in Orléans. Daar gaan we morgen rustig rondkijken.

Ik had als video van de dag Niet uit het raam – de Maagd van Orleans willen doen, maar kon daar geen youtube video van vinden. Dus dan maar als audio, en een andere video van de dag

En dan nu wel de video van de dag

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 14

  1. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Geweldig nummer van NUHR !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *