Dag 15

Heerlijk uitgeslapen, en na wat kleine boodschappen centrum van Orléans bekeken. Maar het moet gezegd, Franse steden op zondag zijn toch enigszins desolaat. Desondanks wat rondgekeken en een cappucino en espresso gedronken. Na de middag rustig, weg van de tolweg, naar Parijs gereden. Helaas was ook op zondag de gevreesde périphérique een struikelblok waardoor we er uiteindelijk een uur langer over deden dan van te voren gepland. Dat is een van de redenen waarom we een hotel hebben genomen met een eigen parkeergarage. We zien de auto woensdagmorgen, als we op huis aan gaan, wel weer, en tot die tijd alles met de metro. Het hotel zit vlakbij Place D’Italie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Dag 15

  1. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Prachtig nummer van Bruel!!

  2. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Prachtig nummer van Bruel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *