Dag 16

Vandaag zijn we dus in Parijs. En dat hebben we geweten ;-). We zijn eerst, nadat we kopje koffie met een croissantje hebben genuttigd op het terras, met de metro naar het Louvre gegaan. Daarvandaan lopend, via de Champs-Élysées, waar we heerlijk geluncht hebben, naar de Eiffeltoren. Hier zijn we helemaal naar de top gegaan met de lift. En vervolgens naar de metro om richting de Sacré-Cœur te gaan. Daarvandaan zijn we door Montmartre richting het Hard Rock Café gelopen, waar we met smaak hebben gedineerd. Om als laatste met de metro weer naar het hotel te gaan.

De video van de dag moet je zien als de video van morgen. Door stom toeval is er morgen een kennismakingsmeeting gepland op Orly met mijn nieuwe klant Air France/KLM. Mijn collega’s zullen er drie dagen blijven, maar ik ga ’s morgens even heen om inderdaad met iedereen, ook een deel van mijn collega’s, kennis te maken. Vroeg op dus …

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Dag 16

  1. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    😍🤩

  2. Machteld Wouda-Kroon schreef:

    Fijn dat jullie het mooi hebben gehad en Welkom thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *