Dag 10

Vandaag een, voor ons doen, rustige dag. We lazen gisteren dat op dinsdag in Aix-en-Provence een grote weekmarkt plaatsvind, dus zijn we ’s ochtends naar het centrum gereden om zowel Aix-en-Provence zelf als deze markt te bezoeken. Het bleek inderdaad een mooie grote markt die zich over meerdere pleinen en een lange boulevard uitspreidde. We hebben onderweg ons diner, verse ravioli met truffel/paddestoelen creme, pancetta en verse paddestoelen, gevolgd door een tiramisu, bij elkaar gescharreld, welke vanavond heerlijk hebben veroberd. Daarna ’s middags heerlijk lui in de tuin met een boekje. Morgen gaan we richting Marseille.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *