Dag 14

En dan zijn we al weer bij het laatste blog van deze reis. Daar is niet veel in te vertellen, maar laten we beginnen. Allereerst zijnwe vanmorgen van de ene kant van Napels naar de andere gereden. Daar hadden we al op tijd, en als enige naast het eerste hotel, een appartement geboekt. Om twee redenen, hij is redelijk dicht bij het stadion, dus als we tickets konden krijgen, en dat is gisteren gelukt, hoefden we niet te ver te lopen naar en van het stadion, en om diezelfde wedstrijd konden de hotels wel eens duur worden. We konden om 11 uur al de auto in de privé parkeergarage plaatsen, en kregen gelijk ook een super early check in. Echt mensen, als je naar Napels gaat, overweeg Culture Residence Consalvo 8. Geen moeite is te veel voor deze gastheer. Vervolgens zijn we met de metro naar het oude centrum van Napels gegaan en hebben daar nog heerlijk rondgedwaald, om op tijd weer naar het appartement te vertrekken, om even helemaal niets te doen. Tot half zeven, toen we richting stadion zijn gewandeld, en daar gelijk al, twee uur voor de wedstrijd, in een gekkenhuis terecht kwamen. Echt fantastisch. En de wedstrijd, daar kunnen we kort over zijn, een verdiende 2-0 overwinning van Napoli, de mensen werden bijkans gek van vreugde.

De temperatuur vandaag was gemiddeld een 27 graden.

De video van de dag is geworden:

https://youtu.be/s7ZjU-6iSwk

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.