Dag 13

Vandaag niet heel veel te vertellen. We zijn van het Bates hotel, tenminste dat is de naam die wij eraan gegeven hebben ;-), voor degenen die nu hun wenkbrauwen fronsen, het Bates motel is het motel waar de film Psycho om draait, verder richting Salerno gereden. Na een voorspoedige rit van twee uur vonden we vlak bij het station van Salerno een parkeerplaats en zijn we verder gelopen naar het station. Hier zit namelijk ook een verkooppunt voor kaartjes van de wedstrijden van Napoli, en zoals eerder aangegeven willen we op onze laatste avond in Napels nog naar SSC Napoli tegen Liverpool. Ze konden ons inderdaad kaarten hiervoor verkopen daar. Puur op naam, via je paspoort. Dus helemaal tevreden met dit toetje op onze fantastische reis zijn we verder gereden naar de Amalfi kust. Deze hebben we helemaal afgereden, tot Sarrento, met regelmatig een tussenstop voor cappucino, of een foto. En ondanks dat het plan was om ook een hotel aan de Amalfi kust te boeken, maar dan wel een die binnen onze normen viel, dus, te betalen, met een prachtig uitzicht etc., werd het dit niet (voornaamste reden, niet te betalen) en zijn we uiteindelijk in Trecase terecht gekomen, in een hotel met uitzicht op de Vesuvius, Louis van Gaal zou zeggen de cirkel is rond. Voor morgen hadden we al een appartement in de buurt van het stadion geboekt. Nog onwetend of we uberhaupt kaarten konden krijgen, maar wel wetend dat de Liverpool fans de prijzen op zouden drijven, was dit het enige vooruit geboekte hotel. Na contact vanmiddag met de beheerder kunnen we morgen om 11 uur daar alvast de auto neerzetten, en gaan we lekker winkelen in Napels, om daarna naar de wedstrijd te gaan.

De temperatuur was ook vandaag gemiddeld 28 graden,

De video van de dag is:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.