Dag 8

Vanochtend Perpignan weer achter ons gelaten en op weg gegaan naar Montpellier. Ondanks dat op zondag veel dicht is in Frankrijk hebben we ons daar prima vermaakt. Een prima lunch op een mooi plein, en daarna heerlijk rondgewandeld in de binnenstad. Vervolgens op weg naar Aix-en-Provence waar we tot donderdag een volledig huis hebben gehuurd. Daarvandaan gaan we verschillende uitstapjes maken gedurende de komende dagen. Nadat we ons ge├»nstalleerd hadden zijn we boodschappen gaan doen, onder andere om zelf een maaltijd te bereiden. En daarna via de Ziggo Go app een aantal programma’s terug gekeken, waaronder Heel Holland Bakt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *