Dag 1

Vanmorgen om 5 uur zijn we vertrokken. Om eens een andere route dan over Antwerpen te rijden hebben we besloten om via de Westerscheldetunnel te reizen. Daar waren we rond negen uur. Volgende halte De Panne, voor een kop koffie en tanken. Tanken is gelukt, maar die bleek naast Plopsaland te zitten, en het idee van koffie daar was al wat minder enthousiast. Daarom maar doorgereden, en langs de snelweg een bakkie gedaan. Vervolgens door naar Le Mans waar we precies om drie uur voor de hoofdingang van het circuit stonden zodat we naar de start van de F1 konden luisteren. En als laatste door naar onze eerste overnachting, een Chambre d’Hote in Saumur, aan de Loire. Daar aangekomen hebben we ons ge├»nstalleerd, en zijn daarna, bij een restaurantje 150 meter verderop iets gaan eten. Een vleeswaren- en kaasplank, Tomaat, Mozzarella en Basilicum voor Margreet, en voor Bene een of andere vis uit de Loire, heerlijk bereid, je kunt ons niet gelukkiger maken. Nog een wandelingetje langs de Loire, en vroeg naar bed. Op naar morgen.

Circuit de la Sarthe
Chambre d’Hote Le Petit Hureau
Chambre d’Hote Le Petit Hureau
De Loire
Heerlijk gegeten

Video van de dag.

Video van de Dag

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *