Dag 1

Gisteren om half 5 begon op het station van Groningen, na maanden van voorbereidingen,  onze vakantie. Met de trein gaan we naar Schiphol, om de nacht door te kunnen brengen bij vd Valk. ​Daar lukt het zelfs nog om te eten.Als jullie denken dat de VS het land van de aanslagen is komen jullie bedrogen uit. Klaas heeft de eerste al overleeft, toen Ben hem met sojasaus pipeteerde. De pret was er niet minder om en als dit een voorbode was voor de rest van de vakantie zullen we veel plezier hebben.

Vandaag was het smooth sailing. Snel door de douane en security, vliegtuig op tijd en een goede vlucht.  Ruim op tijd zijn we dan ook in Newark geland, waar we alle tijd hadden om over te stappen. Als het vliegtuig naar Chicago vertrekt voor de laatste etappe zijn we 16 uur onderweg.
Om het ons zelf ook wat makkelijker te maken nemen we hier een taxi naar wat voor de komende drie nachten ons hotel is. We leveren de koffers af en gaan alvast Chicago verkennen. We lopen naar de rivier, nemen een kijkje bij de bean en genieten van Chicago terwijl de avond invalt. We zoeken ondertussen nog een plek waar we wat kunnen eten en komen terecht bij een leuke pub waar we heerlijk eten.

Om 21 uur gaan we terug naar het hotel en we hopen dat we moe genoeg zijn om tot de ochtend te kunnen slapen.

deze jongen bracht ons naar de USA

vuurwerk in Chicago op de Navy Pier

9/11 Herdenkingsplek op Newark voor flight 93

Red Roof Inn Downtown Chicago

the song of the day is:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 1

  1. Machteld schreef:

    Ziet er fantastisch uit! Have fun, ik geniet mee!! Liefs, Machteld

Reacties zijn gesloten.