Dag 4 – Indianapolis

Na een goede nacht, ondanks een koelvrachtwagen naast de kamer, die constant draaide, staan we om half negen op en gaan ontbijten. Vervolgens rijden we naar Indianapolis waar we gelijk naar de Speedway doorrijden om de toegangskaarten en parkeerkaart voor zondag op te halen. Door de drukte rondom het circuit zijn we er rond elf uur. Het moment dat ook de laatste vrije training begint. Na ampel beraad besluiten we hiervoor ook kaarten te kopen om alvast sfeer te proeven. Aangezien het nog licht had geregend begon de training pas om twaalf uur, en duurde anderhalf uur. Maar wat nu al een spektakel, en volgens onze AirBnB hosts is dat nog niets vergeleken met wat we zondag gaan beleven. Inderdaad, na de training zijn we naar de AirBnB gereden waar we twee nachten verblijven. Deze wordt gerund door een echtpaar die naar eigen zeggen tegen hun pensioen aanzitten. Twee erg vriendelijke, typische Amerikaanse mensen. We hadden ook kaarten voor een raceprogramma op het tweede circuit van Indianapolis, het Indianapolis Raceway Park. Het programma zou om zeven uur beginnen, maar wederom door de regen die was gevallen was de eerste race pas om kwart voor negen, voor ons te laat, en vooral te koud, dus zijn we onverrichter zake weer naar ons logeeradres gegaan.

Op naar de dag van morgen. We gaan in het centrum van Indianapolis rondkijken en ook niet onbelangrijk, de weersvoorspelling voor de komende dagen is aanmerkelijk beter.

De Pole op Indianapolis Motor Speedway
Pagoda en Brickyard
Onze AirBnB
Indianapolis Raceway Park

De video van de dag:

The Bottle Rockets – Indianapolis

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.