Dag 17

​Debatavond.  Vanavond is er geen ontkomen aan. Het eerste presidentiële debat tussen Hillary en The Donald is op tv. En wij kunnen op onze hotelkamer in Pittsburgh meegenieten. Pittsburgh? Inderdaad, daar zijn we al. 
Nadat het vanochtend pijpenstelen regende hebben we de snelweg genomen naar onze eigenlijke eindbestemming en Letchworth Park overgeslagen. Misschien wel zo verstandig, op sommige momenten konden we – lees de chauffeur – geen hand voor ogen zien. De andere bezienswaardigheden van het reisschema zijn dichterbij Pittsburgh en staan nog voor morgen op het programma.  Ben en Margreet gaan hier nog naartoe rijden, terwijl Wilma en Klaas zich alvast gaan voorbereiden op de terugreis.

Tot morgen!

Pittsburgh

1st Presedential Debat

De song of the day is vandaag:

Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.