Dag 2

Gisteravond om 21.00 uur plat en vanochtend om 6.45 uuur weer wakker.  Prima eerste nacht en door het vroege tijdstip  van wakker worden hebben we nog wat aan de dag. Rond 9.00 uur zitten we in de auto richting Dinosaur World. Een themapark over, jawel, dinosauriërs. Erg leuk en informatief opgezet. Na zo’n drie kwartier zijn we uitgekeken en rijden via Tampa naar Clearwater.

Hier gaan we proberen om een plekje te bemachtigen op de Little Toot Dolphin Adventure boot. Online alles uitverkocht voor vandaag zien we, maar wie niet waagt die niet wint, dus we melden ons bij hun stand in de haven en hebben geluk. We kunnen nog mee met de boottocht om 13.00 uur. Eerst nog een snelle lunch en dan kunnen we aan boord. De tocht van ongeveer anderhalf uur is fantastisch. We zien een aantal dolfijnen en het lukt zelfs om ze te fotograferen. Al met al een geslaagde middag.

Onze eindbestemming voor vandaag is Sarasota, hier hebben we een appartement geboekt bij het Siesta Key Palms Resort. Op de rit daar naar toe maken we nog een stop bij John’s Pass Village. We slenteren wat over de boulevard en neuzen in de vele winkeltjes aldaar. Dan weer door, want het is vanavond Super Bowl avond (American Football). We zien het eerste kwart tijdens ons diner bij Applebee’s.  Alle tv’s staan op de sportzender, dus we missen niks. De rest van de wedstrijd zien we in ons appartement.

Video vande dag

Pelikaan jat vers gevangen vis.
Dit bericht is geplaatst in De Reis. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *